+1.21
1 читатель, 236 топиков

Типи потужних стендів

Типи потужних стендів
Існує два види потужних стендів: стенд, на який встановлюється безпосередньо двигун (моторний стенд / engine dyno), і стенд, на який встановлюється автомобіль (шассійний стенд / the chassis dyno).
Чип тюнинг и доработки двигателя: Типи потужних стендів 
У першому випадку, до двигуна підключаються пристрої, що дозволяють імітувати різні навантажувальні ситуації, а так само датчики, що допомагають фахівцеві отримувати відомості про параметри роботи двигуна таких як температура, тиск, співвідношення палива і повітря і т.п. Цей метод використовується виробниками або технічними підрозділами команд в автоспорті.
Читать дальше →

Чіп-тюнінг ВАЗ, ГАЗ, УАЗ! Економічні прошивки

Економічні прошивки дають можливість економити паливо. Їх має сенс встановлювати тільки тим, хто нікуди не поспішає, має залізні нерви і здатний флегматично спостерігати обганяють його машини. Не можна наївно думати, що після установки економічною прошивки витрата палива різко знизиться. встановлюючи таку прошивку, потрібно завжди пам'ятати про манеру їзди — НЕ розкручувати двигун більше 2500 об / хв, раніше перемикатися на підвищену передачу, не натискувати різко на педаль газу, також не рекомендується рухатися накатом на нейтральній передачі, уникати непотрібних гальмувань, поїздок на короткі відстані, особливо взимку. При недотриманні всіх цих простих правил, від економічної прошивки можна отримати абсолютно протилежний результат. Машина перетворитися в ненажерливого монстра.
Читать дальше →

Чіп-тюнінг ВАЗ, ГАЗ, УАЗ! Дворежимні прошивки

Дворежимні прошивки дають можливість керувати автомобілем в двох режимах або двома різними особами.
У ЕБУ встановлюються дві прошивки, наприклад, економічна і динамічна або стандартна і динамічна. Таке поєднання дозволить, наприклад, економити паливо в місті і активно рухатися по трасі. Вибір дворежимної прошивки також виправданий, якщо машиною керують дві людини по черзі — спокійний, врівноважений чоловік і дружина — любителька високих стартів, ну або навпаки… Перемикання між режимами здійснюється кнопкою при включеному запалюванні або працюючому двигуні, а контроль — за допомогою встановленої лампочки індикації.
Читать дальше →

Какой бюджет планировать новичку на оборудование прошивки EGR, DPF на дизелях

Распаковка. Breakout Box Chipsoft! Устройство для чип тюнинга ЭБУ на столе!

5 фото
Чип тюнинг устройство ЭБУ
image
Смотрите фото устройства Breakout Box Chipsoft!

Какой ЭБУ стоит? Как узнать блок управления двигателем контроллер на автомобиле?