Чіп-тюнінг Ніссан і Інфініті

Сучасні автомобілі мають спеціально створений запас потужності. Здається він програмно через блок управління. Тому, чіп тюнінг Ніссан Кашкай досить популярний у водіїв. Нижче ми розглянемо основні нюанси цієї процедури.
Для чого застосовується
Як правило, регламентна потужність мотора закладається на рівні 50-75% від можливої. Робиться це з метою збільшення ресурсу, а також для потрапляння машини під певні технічні регламенти. Досягається це за допомогою налаштувань. За допомогою чип-тюнінгу програмне забезпечення повністю замінюється, що дозволяє прописати потрібні вам показники.
Як проводиться
Для перепрограмування використовується підключення до комп'ютера, який має спеціальне програмне забезпечення. Це дозволяє стерти стару програму, після чого записується нова. Важливим моментом є підбір програми. Вона повинна бути сумісна з вашим контролером, а також мати потрібні налаштування.
Де зробити
Часто водії намагаються робити таку роботу самостійно. Але, тут є кілька нюансів, які слід знати. Тому, краще звертатися за допомогою до фахівців. У багатьох сервісах є майстри, готові перепрошити блок вашого автомобіля. Перед зверненням, поцікавтеся у знайомих, чи дійсно якісно роблять в обраному вами місці.

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.